Avantajele ferestrelor REHAU

Printre numeroasele sisteme moderne de profil, produsele REHAU rămân soluția optimală – ferestrele și ușile de intrare ale acestei mărci constituie partea dominantă a tuturor modelelor de ferestre și uși din PVC. Este evident că brandul datorează o astfel de popularitate standardelor sale de înaltă calitate și controlului strict în producția proprie și în magazinele partenerilor săi.
În nișa sa, ferestrele REHAU au devenit sinonime cu fiabilitatea și un indice incontestabil în performanță.

Izolarea termică

Prețurile pentru purtătorii de căldură cresc. Este logic să investești în ferestre calitative odată și să plătești mai puțin pentru încălzire decât să te superi în fiecare an la vizionarea noilor tarife. Lipsa curenţilor de aer prin casă este unul dintre principalii factori ai imunității bune împotriva bolilor în timpul iernii. Și trăind într-o casă în care temperatura confortabilă este distribuită uniform este mult mai plăcută.

Securitatea

Ferestrele și ușile de la primele etaje/case sunt extrem de tentante pentru hoți, iar statisticile spun că în fiecare minut există mai multe spargeri din întreaga lume. Dezvoltarea ferestrelor REHAU din PVC, în special, vizează, de asemenea, o protecție sporită împotriva acțiunilor intrușilor.

Izolație fonică

Zgomotul constant poate fi atribuit unor factori nesimţiţi care dăunează sănătății și sistemului nervos. Dacă ferestrele casei au vedere spre stradă cu trafic intens sau aeroportul este situat în apropiere, nu este nevoie să vorbești despre confort. REHAU oferă consumatorului o gamă largă de soluții cu diferite opțiuni de izolare fonică.

Deservirea

Îngrijirea și întreținerea ferestrelor din plastic nu sunt împovărătoare. Materialul în sine nu colectează praful, așa că curățarea nu va dura mult timp. Structura nu este deformată de fluctuațiile vântului sau ale temperaturii. Geamurile au performanțe optice excelente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *