Uși termopan Rehau

Uşa de intrare reflectă valoarea fiecărei case. Alegerea ei trebuie făcută cu atenţie şi trebuie să se concentreze pe calitate şi securitate. BOLENA oferă o gamă largă de uşi de intrare care va marca stilul individual al construcției dvs.

Sistemele de uși din profil German Rehau se diferențiază prin:

  • Utilizarea în construcția ușii, a armării de minim 2 mm, care se unește pe perimetru prin intermediul unor pini elipsoidali speciali
  • Utilizarea balamalelor Dr. Hahn ce suportă greutăți de pînă la 140 kg
  • Utilizarea pragului de aluminiu cald.

Variante constructive pentru uși

Uși de intrare standart

Designul modern și aspectul elegant fac posibilă completarea cu ușurință a celor mai interesante soluții de design. Izolarea termică excelentă și izolarea fonică asigură căldură și liniște în cameră. Feroneria performantă ușurează deschiderea și închiderea ușilor dar și asigură cea mai bună protecție anti-efracție.

Uși termopan pentru ieșiri la balcon și terasă

Cea mai populara variantă pentru delimitarea spațiului în interiorul încăperilor este construcția ușilor utilizînd profilul Rehau Euro-Design 60 și Rehau Euro-Design 70 cu calități corespunzatoare de izolare fonică și termică.

Uși termopan glisante/ culisante

Rezolvă atît nevoia de izolare a unui spațiu, cît și problema lipsei de spațiu. Ele pot fi utilizate atît ca uși glisante/culisante de interior, pentru delimitarea de livinguri, dormitoare, holuri, mansarde, cît și ca uși glisante/culisante de exterior, pentru a permite accesul către terase. Sunt deosebit de practice pentru locuințe, dar și pentru spații de birouri, restaurante, terase și spații comerciale.

Uși de tip armonica (tip acordeon)

Soluția ideală atunci cînd se dorește libertate mai mare de deschidere. Nu are obstacolul unei bare sau a unor parți fixe. Ușile armonica au o mare mobilitate și permit o deschidere totală.

Primește o cunsulație gratuită

 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right