Pentru a reda ferestrelor un aspect frumos, acestea necesită instalarea unor accesorii cum ar fi: pervazuri, scurgeri, sisteme de aerisire, mînere, blocator pentru copii. Toate aceste componente completează ferestrele.

Pervazuri standarte

Pervazurile standarte sunt cele mai populare pervazuri din plastic. În ciuda unor neajunsuri precum suprafață grunțuroasă, restricții de greutate, pervazurile date se solicită destul de des. Acest lucru se datorează faptului că acest pervaz este mult mai ieftin decât concurenții săi. În general, pervazul ferestrei are un aspect placut și corespunde standardelor europene de calitate.

Pervazuri Danke

Pervazurile Danke ELESGO cu pelicula termică germană se disting prin rezistența ridicată la uzură și durabilitate. Astfel obțineți un pervaz din plastic care nu se teme de umiditate, murdărie, praf, fierbinte etc. Construcția carcasei pervazului va rezista cu ușurință sub greutatea a 2 bărbați adulți. Pervazul Danke nu se va topi de la o țigară cazută întîmplator. O paletă larga de culori propusă vă va ajuta să completați chiar și cele mai sofisticate interioare.

Pervazuri WERZALIT

Glafurile WERZALIT au un comportament excelent la umiditate, ele fiind impermeabile, iar suprafata este rezistenta la abraziuni si zgarieturi. Sunt confectionate exclusiv in Germania, din lemn (70%), fara utilizarea soiurilor tropicale si a deseurilor. Nu exista produse analoage pe piata in ceea ce priveste tehnologia adoptata. Glafurile suporta practic orice tip de solutie chimica de curatat, au o suprafata absolut neteda, fiind foarte usor de intretinut. Produsul este ecologic pur, confectionat in conditii ce nu afecteaza mediul inconjurator.

Pervazuri Crystallit

Marca prezentată este populară datorită unei palete largi de decoruri – 29 de culori – și a unei serii de proprietăți care detrmină Crystallit ca unele din cele mai bune în lista pevazurilor de plastic . Pervazurile Crystallit sunt acoperite cu o peliculă acrilică specială, care protejează pervazul ferestrei de deteriorarea mecanică, materialele fierbinți, solutii acide și spirtoase. Prin alegerea Crystallit alegeți frumusețea și calitatea.

Sistem blocare ferestre termopan

Pentru a proteja ferestrele împotriva deschiderii neautorizate și a asigura o protecție împotriva caderii copiilor de la ferestre, propunem un sistem special de blocare pentru copii. Blocarea nu va permite copilului să deschidă cerceveaua, chiar dacă se află într-o poziție înclinată. Numai părinții pot deschide fereastra deschizând încuietoarea cu o cheie specială. În acest caz, zăvoarele și limitatoarele nu interferează cu aerisirea încăperii și chiar și un copil mai în vârstă nu le poate dezasambla.