Plasa antiinsecte – fixa, batanta, plisse, sub rolete

Plasa impotriva tintarilor aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care veti reusi sa va bucurati linistiti si fara a fi deranjati in serile calde, de zgomotul si intepaturile insectelor. Folosind plasele antiinsecte veti putea sta intr-un spatiu bine aerisit fiind in acelasi timp protejati.

Tipuri de plase

Plasa antiinsecte – fixa

Acest tip te plase nu necesita gaurirea profilului pentru a fi instalate, iar modul de fixare permite manevrarea usoara a plaselor la necesitate. Sunt recomandate la ferestrele unde nu se necesită deschiderea ei regulata. Plasele sunt realizate din bara de aluminiu. Acest lucru contribuind la o bună păstrare a geometriei plasei in timpul exploatarii ei.

Plasa antiinsecte – ellite (fixa)

Datorita designului sau deosebit, plasele fixe ellite vor oferi un aspect placut ferestrei dvs.  forma rotungita a barelor dar si gama de culori disponibila va permite sa completati aspectul fatadei. Sunt simple in expluatare iar montarea lor este posibila fara gaurirea profilului ferestrei. Sunt recomandate la ferestrele unde nu se necesita deschiderea ei regulata.

Plasa antiinsecte – Batanta (cu balamale)

Plasele cu balamale se instaleaza la ferestre unde este necesar asigurarea accesului in exterior (ex. pentru fumatori sau sfori cu rufe) dar si la usi. Plasa este montata pe rama ferestrei cu ajutorul balamalelor, foarte simplu de utilizat.

Plasa antiinsecte – Plise

Acest tip de plasa este unul special, intrucit reprezinta singurul model ce poate fi utilizat pentru usi si ferestre cu dimensiuni mari. Fiind o inovatie japoneza de ultima generatie, sistemul este cel mai nou in ceea ce priveste protectia contra insectelor. Nu numai ca se bucura de un design placut, dar este incredibil de usor de folosit. Plasa poate fi actionata foarte usor, fiind foarte fiabila pentru un uz indelungat si asta se intimpla, in mare masura, datorita faptului ca nu are piese pretentioase, cum ar fi arcurile. Plasa tip plise este optiunea ideala pentru usile si ferestrele de mari dimensiuni si reprezinta o varianta foarte buna atit pentru birou, cit si pentru casa.