Euro Design 60 – profil de 3 camere

Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, ferestrele cu geam termopan sau tripan realizate din profile Euro Design 60 conving si din punct de vedere economic. Profilul Euro Design 60 respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

Cu o suprafata neteda si inclinatiile elegante de 45 grade, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta.

Caracteristici tehnice

  • Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact
  • Numar de camere: 3 camere
  • Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K
  • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
  • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

Avantaje profilului Rehau Euro 60:

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la întretinere

Ferestrele dvs. trebuie sa va bucure timp îndelungat si sa nu va dea mult de lucru. De aceea ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel ele îsi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt si usor de întretinut.

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii si contribuie pe termen lung la mentinerea si cresterea valorii casei dumneavoastra.

Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea

Chiar si atunci când afara este zgomot puternic,ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 au grija ca in locuin]a dvs. sa fie o liniste placuta, mai ales când în imediata dvs vecinatate se gasesc surse de zgomot puternice.

Pentru astfel de locuri, expuse unor solicitari fonice deosebite, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastra specifice, asigurând o protectie care poate merge pâna la clasa 4. Astfel confortul dumneavoastra este asigurat chiar si în cazul în care zgomotul exterior este extrem de ridicat.

Află prețul ferestrelor