Synego – profil de 7 camere

Sistemul de profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră: în comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termică cu până la 50% mai mare*. Astfel, veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei şi veţi experimenta o nouă senzaţie de bine, la care nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată:

Caracteristici tehnice

  • Adâncime constructivă de 80 mm pentru proporţii zvelte
  • Înălţimea vizibilă redusă de 117 mm, pentru un nivel ridicat de luminozitate
  • Grosimea sticlei de până la 51 mm, permite montarea unui geam termoizolator cu 3 foi de sticlă
  • 7 camere în ramă, 6 camere în canat pentru o izolare optimă
  • Garnituri de etanşare perimetrale, pentru o protecţie fiabilă împotriva curenţilor de aer şi a umezelii
  • Suplimentar, este disponibil un al treilea plan de etanşare (garnitură mediană) pentru un plus de izolare termică

Avantaje profilului Synego:

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la întretinere

Ferestrele dvs. trebuie sa va bucure timp îndelungat si sa nu va dea mult de lucru. De aceea ferestrele din profile REHAU Synego sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel ele îsi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt si usor de întretinut.

Ferestrele din profile REHAU Synego se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii si contribuie pe termen lung la mentinerea si cresterea valorii casei dumneavoastra.

Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea

Chiar si atunci când afara este zgomot puternic,ferestrele din profile REHAU Synego au grija ca in locuin]a dvs. sa fie o liniste placuta, mai ales când în imediata dvs vecinatate se gasesc surse de zgomot puternice.

Pentru astfel de locuri, expuse unor solicitari fonice deosebite, ferestrele din profile REHAU Synego pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastra specifice, asigurând o protectie care poate merge pâna la clasa 4. Astfel confortul dumneavoastra este asigurat chiar si în cazul în care zgomotul exterior este extrem de ridicat.

Află prețul ferestrelor