Euro Design 70 – profil de 5 camere

Investiti mult in casa dumneavoastra? Si doriti ca aceasta sa corespunda dorintelor si cerintelor dvs pana la ultimul detaliu. Geamurile din profile REHAU Euro Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand reveniti acasa, in primul rand daca aveti pretentii deosebite in ceea ce priveste designul si calitatea.

Geamurile din profile REHAU Euro Design 70 completeaza perfect aspectul casei dvs. prin diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design

Caracteristici tehnice

  • Adancime constructiva: 70 mm / Garnitura de contact.
  • Numar de camere: 5 camere.
  • Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K.
  • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4.
  • Protectie antiefractie: pana la clasa de protectie fonica 2.
  • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

Avantaje profilului Rehau Euro 60:

Economie de energie prin izolare termica.

Ferestrele dvs. trebuie sa va bucure timp îndelungat si sa nu va dea mult de lucru. De aceea ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel ele îsi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt si usor de întretinut.

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii si contribuie pe termen lung la mentinerea si cresterea valorii casei dumneavoastra.

Protectie impotriva patrunderii prin efractie

Pentru ca dvs sa fiti cat mai relaxat atunci cand sunteti acasa dar si in calatorie, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitatea dvs.

Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la geamuri sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosbit de importanta. Diferitele sisteme de blocare, precum si alte masuri de siguranta permit stabilirea masurilor de protectie necesare pentru fiecare fereastra din profile REHAU in mod individual.

Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea

Chiar si atunci când afara este zgomot puternic,ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 au grija ca in locuin]a dvs. sa fie o liniste placuta, mai ales când în imediata dvs vecinatate se gasesc surse de zgomot puternice.

Pentru astfel de locuri, expuse unor solicitari fonice deosebite, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastra specifice, asigurând o protectie care poate merge pâna la clasa 4. Astfel confortul dumneavoastra este asigurat chiar si în cazul în care zgomotul exterior este extrem de ridicat.

Află prețul ferestrelor